Hoe een IT-organisatie met minimale inspanning, maximale grip krijgt op werkplekbeheer

Ontdek in een half uur de grote voordelen voor een IT-organisatie bij werkplekbeheer op basis van Microsoft 365 i.c.m. Azure. Voordelen zoals beter en sneller beheer van devices en software, minder security risico's, veel meer vrijheid voor gebruikers, overzichtelijke monitoring en bovendien nooit meer grote updates of upgrades.

In dit webinar delen we de visie van Rapid Circle en hoe deze situatie gerealiseerd wordt.

Dit steek je ervan op:

Werkplekken en het beheer ervan verandert continu. Er komen steeds meer en steeds sneller nieuwe functionaliteiten, integraties en toepassingen. Met vele voordelen voor de IT-organisatie en de medewerker. Organisaties besparen veel tijd en geld door de mogelijkheden van deze vernieuwingen te benutten. In dit webinar delen we onze kijk op deze voordelen en hoe hiervan gebruik kan worden gemaakt.

  • Hoe provisioning, device management, security en gebruikersbeheer verbetert
  • Alles over automatische werkplekconfiguratie, updates & upgrades
  • Hoe gebruikers een gepersonaliseerde werkplek krijgen. Ook op basis van BYO

De discussie strandt vaak op het punt dat zonder VDI geen toegang is tot bepaalde applicaties. Bij Rapid Circle hebben we hier een andere kijk op. In onze visie kan VDI prima worden uitgefaseerd zonder toegang tot applicaties te verliezen.

Onze visie en expertise deel ik graag met je

Freerk Terpstra

"Elke dag werk ik hard om andere mensen minder hard te laten werken."

In dit webinar leg ik de visie uit van Rapid Circle over de ideale werkplek voor zowel medewerkers als de IT-organisatie. Wat ons betreft kan je dit niet los zien van elkaar. Een werkplek die voldoet aan de wensen en eisen van de medewerker moet net zo goed voldoen aan die van IT. De technische oplossing hiervoor bestaat. Ik laat je zien hoe die eruit ziet en hoe je deze situatie realiseert.

Over Freerk Terpstra

In mijn rol als business consultant bij Rapid Circle help ik organisaties succesvol te zijn met cloud technologie van Microsoft. Waarom? Simpel. De Microsoft cloud stelt mensen in staat om meer gedaan te krijgen, efficiënter te werken en creëert overzicht. Ik vind het leuk mijn kennis over deze (soms complexe) materie over te dragen op een manier dat het echt begrepen wordt.

Krijg ook meer grip op werkplekbeheer

Schrijf je snel in voor de webinar op 1 oktober 2019 en laat je door Freerk in een half uur bijpraten over de voordelen van werkplekbeheer op basis van Microsoft 365 en Azure.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 1 oktober 2019, 16:00 -16:30 uur
Thema: Werkplekbeheer, digitale werkplek
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel Rapid Circle

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›