Help! Medewerkers gaan zelf apps ontwikkelen

Door de opkomst van PowerApps krijgt de innovatiekracht van een organisatie een enorme boost. Elke medewerker met begrip en handigheid van Excel kan snel en simpel een app maken om een proces te optimaliseren. Door het intuïtieve no code/low code platform zijn developers voor veel vragen niet meer nodig. Geweldig natuurlijk voor de organisatie en voor de medewerkers zelf. Maar, bij de verantwoordelijken voor IT en de IT-architectuur gaan de alarmbellen rinkelen. Want, hoe voorkomen we datalekken? En, hoe gaan we al die apps beheren?

In dit webinar

In dit webinar geeft Maarten Visser (Business Consultant bij Rapid Circle) samen met Matthijs van der Linden (Business Apps Specialist bij Microsoft) antwoord op deze vragen. Bovendien laten ze zien wat de rol wordt van PowerApps binnen de Enterprise architectuur. En welke integratiemogelijkheden het biedt. Daarnaast is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen.

Bijwonen?

Vroeg of laat gaan ook medewerkers in uw organisatie zelf apps maken. Daarom is het van belang om goed op het vizier te hebben hoe deze vernieuwing omarmd kan worden, hoe er grip op wordt verkregen en hoe er de meeste waarde door wordt gecreëerd.

Benieuwd? Schrijf je in!

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 17 december 2019, 11:00 - 12:00 uur
Thema: Digitale transformatie, PowerApps
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel Rapid Circle

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›