Effectief & efficiënt werken

Empower your employees vanuit de Continous Workplace

De grootste investering op het gebied van technologie is voor veel financiële instellingen nog altijd gericht op arbeid. Daarbij worden nieuwe technologieën ingezet om medewerkers in staat te stellen om data gedreven te kunnen werken. Tijdens dit webinar laten wij, aan de hand van verschillende klantcases, zien hoe je je medewerkers hierin kan ondersteunen, zodat zij vanuit de modern workplace effectief en efficiënt hun werk kunnen doen. Op basis van correcte en tijdige informatie kunnen zij betere keuzes maken en hun klanten een persoonlijke klantbeleving laten ervaren.

Meer over dit webinar vind je in het eerder verschenen artikel ‘Efficiënt en effectief werken vanuit de continuous workplace.’

Sprekers

  • Bart Knoester
    Bart Knoester is verantwoordelijke voor Microsoft Business Applications, waarbij hij klanten in de Financiële- en Verzekeringssector ondersteunt bij hun digitale transformatie. Bart heeft een uitgebreid trackrecord op Customer Engagement in deze sectoren. Daarbij heeft hij veel klanten begeleid om een betere relatie met hun klant te realiseren.
  • Wouter Heutmekers (Broad Horizon)
    Wouter is Industry Lead bij Broad Horizon. Vanuit zijn rol helpt hij relaties om de optimale verhouding te vinden tussen mensen, processen, middelen. Hierbij houdt hij zich bezig met hoe veranderingen in markten en organisaties de relatie met klanten beïnvloeden en veranderen. Zijn ervaring richt zich op hoe nieuwe technologieën zoals data, AI, Apps, Relatiemanagement en Marketing kunnen worden ingezet om waarde voor klanten te verhogen, in te spelen op veranderende markten en medewerkers en organisaties succesvoller te maken.
  • Marijn van Haperen (Broad Horizon)
Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Woensdag 25 november 2020, vanaf 11:00 uur
Thema: Digitalisering, datagedreven werken
Kosten: Gratis
Locatie: Online