Dynamics Utilities Discovery webinar

Wie in het huidige milieu binnen de utiliteitsbranche nog geen digitale transformatie is begonnen, loopt tientallen stappen achter. Een succesvolle digitale transformatie biedt jouw bedrijf enorme voordelen tegenover concurrentie zoals het beter analyseren van data en persoonlijkere communicatie met klanten. Laat je daarom inspireren door het Microsoft 365-platform en zijn nieuwe mogelijkheden met Itineris UMAX. Hét nieuwste systeem voor het updaten van jouw klantenservice en factureringssysteem. Schuif op 1 juni 2021 aan bij het interactieve Dynamics Utilities Discovery webinar en ontdek welke meerwaarde Microsoft 365 en UMAX van Itineris de utiliteits-branche biedt.

Wat wordt er tijdens dit webinar besproken?

Met sprekers Harco van Polen, Jan Brouwer en Thomas de Korte, ontdek je door middel van use cases en demo’s meer over de volgende onderwerpen:

  • Wat is er nieuw in Microsoft Dynamics 365 in combinatie met Itineris UMAX;
  • Leer hoe deze nieuwe mogelijkheden waarde kunnen toevoegen voor jouw utiliteitsbedrijf;
  • Een praktisch, gestroomlijnd verkooptraject door middel van slimme klantinteractie;
  • Geïntegreerde modules als CRM, projecten, warehouse management en billing & collect;
  • Krijg een sneak-preview van de roadmap met aankomende functies.

Schrijf je snel in!

Wil jij jouw digitale transformatie versnellen en alle voordelen benutten die Microsoft 365 platform jouw bedrijf biedt? Blijf niet achter en doe vandaag de stap richting de toekomst van de utiliteitsbranche! Neem deel aan dit interactieve webinar op 1 juni 2021 en laat je inspireren door praktische use cases en praktijkgerichte bedrijfsscenario’s. Zien we jou ook online? Registreer je via onderstaande button.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 1 juni 2021, 11:00 - 12:00 uur
Thema: Klantenservice & factureringssysteem in de utiliteitsbranche
Kosten: Gratis
Locatie: Online