Digitale ronde tafel | Hoe bescherm je bedrijfkritische data in je IT-omgeving?

Steeds meer organisaties zijn bezig hun werkplekken te veranderen. Veel bedrijven lopen tegen grote uitdagingen aan op het gebied van governance en security, die mede zijn ontstaan door covid-19. Denk aan: apparaten en applicaties die niet voldoen aan veiligheidseisen, gebruikers die niet vanaf elk device veilig bij bedrijfsgegevens kunnen of beperkt zijn in de applicaties en devices die gebruikt kunnen worden. Bottom line, de business continuïteit komt in het geding.

Veel organisaties vragen zich nu af op welke wijze je data het beste houdt nu bijna iedereen vanuit huis werkt?

Daarom organiseren wij op 21 januari een roundtable waarin verschillende organisaties binnen de Manufacturing kennis en ervaringen delen.

Security researcher, Docent & Ethical Hacker Arjen Wiersma trapt de roundtable af met een interessant stuk over databeveiliging bij bedrijven. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Welke uitdagingen op het gebied van beveiliging zijn de laatste maanden aan de oppervlakte gekomen?
  • Wat is je plan van aanpak bij het labellen van documenten?
  • Hoe bepaal je de waarde van je data?

In deze digitale roundtable krijgt je de gelegenheid om in gesprek te gaan met Nederlandse multinationals binnen Manufacturing en zo van elkaar te leren.

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via onderstaande button.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Donderdag 21 januari 2021, 15:00 - 17:00 uur
Thema: Werken op afstand, digitale werkplek
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel Rapid Circle

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›