Digitale ronde tafel | De impact van werken op afstand in de industrie.

In gesprek met Transavia, TBI en andere multinationals

De afgelopen maanden is werken op afstand noodgedwongen versneld ingevoerd. Na de crisis zullen werkgevers moeten besluiten of ze werken op afstand wel of niet doorvoeren in hun organisatie. Veel van onze klanten willen graag weten hoe andere bedrijven hiermee om gaan en wat hun toekomstvisie is. Daarom organiseren wij op 28 oktober een roundtable waarin we kennis en ervaringen delen. Hieronder onze sprekers.

Bij TBI, een van de grootste bouwbedrijven van Nederland, was de inrichting van het IT-landschap goed ingesteld, en alle tools waren aanwezig, toen het coronavirus uitbrak. Tijdens de lockdown hoefden ze alleen op te schalen in bandbreedte en licenties. De uitdagingen die ontstonden waren op het gebied van het centrale beheer naar decentraal veranderd IT-landschap. Ton Sundermeijer, CISO bij TBI, presenteert hun ervaringen tijdens deze roundtable.  
 

Transavia maakte twee jaar geleden de overstap naar Microsoft Office 365 en SharePoint. Oude fileshares werden vervangen door SharePoint en Teams werd geïntroduceerd. Anno 2020 – twee jaar na implementatie is Teams business as usual voor medewerkers. Corona zorgde voor een stroomversnelling bij het adoptieproces van Teams, en zorgde ook dat de rol van de digitale werkplek voorgoed is veranderd.

Tijdens de roundtable deelt Julie Mooren Transavia’s reis naar deze nieuwe manier van digitaal (samen)werken: De ervaringen van Transavia en medewerkers en verwachtingen over hoe digitaal en op kantoor samenwerken elkaar na de Coronatijd zullen versterken.

Tijdens deze roundtable is er alle gelegenheid om te luisteren, te leren van elkaar en in gesprek te gaan. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Welke uitdagingen op het gebied van IT zijn de laatste maanden aan de oppervlakte gekomen?
  • Hoe verandert de digitalisering de dynamiek tussen medewerkers onderling, en tussen de bedrijfsvoering en de First Line Workers?
  • Hoe ziet het toekomstige balans eruit tussen werken of afstand of op kantoor?

In deze digitale roundtable krijgt u de gelegenheid om in gesprek te gaan met Nederlandse multinationals binnen Manufacturing en zo van elkaar te leren.

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via onderstaande button.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Woensdag 28 oktober, 15:00 - 17:00 uur
Thema: Werken op afstand, digitale werkplek
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel Rapid Circle

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›