De waarde van Digitale HR Transformatie

Hoe geven we onze HR-strategie vorm IN de digitale transformatie die overal om ons heen plaatsvindt en welke waarde heeft dit voor ons? Welke impact heeft het als we een "learn it all" organisatie worden in plaats van een "know it all" organisatie?

Herken je jezelf in deze vragen?

Het is onze missie jou en jouw organisatie te helpen in deze digitale HR-transformatie.

Om jouw organisatiedoelstellingen te realiseren, heeft de organisatie een strategie ontwikkeld. De uitvoering van deze strategie is cruciaal om resultaten te bereiken. Bij de uitvoering van deze strategie vertrouw je gedeeltelijk op de bedrijfssystemen en voor het grootste deel op jouw werknemers. Microsoft Dynamics 365 Talent brengt deze twee elementen samen en we helpen jou om de organisatie optimaal te richten op jouw menselijk kapitaal, zodat jouw werknemers kunnen gedijen IN de organisatie en zich kunnen ontwikkelen IN hun eigen carrière.

En bottom line - HR bewijst haar relevantie door bij te dragen aan de organisatiedoelen.

Mis deze webinar niet want:

IN HR heeft zich als doel gesteld HR afdelingen te helpen met het omarmen van HR technologie. Technologie is een wezenlijk onderdeel in de stap naar verdere HR efficiency en cruciaal in het creëren van inzicht voor HR; in haar eigen successen en waar punten van verbetering zijn aan te brengen. Benieuwd hoe wij organisaties helpen om de strategische relevantie van HR inzichtelijk te maken?

In deze webinar bespreekt expert Freek Castelijns, Co-founder van IN HR, dit op een interactieve manier met jou. Laat je alvast inspireren door deze teaser-video en schrijf je snel in voor deze webinar op dinsdag 8 oktober 2019.

Hire to INspire!
Powered by Microsoft Dynamics 365 for Talent - Fueled by Human Energy

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 8 oktober 2019, vanaf 11:00
Thema: Digitale transformatie en HR
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel IN HR

IN HR

IN HR is in 2018 gestart als Full Service Microsoft Dynamics 365 for Talent partner. Zij houden zich dus volledig bezig met de HR en Talent oplossing van Microsoft.

Profiel IN HR ›