Webinar: De transformatie naar digitale verkopers in B2B sales

Sterke relaties zijn altijd essentieel geweest voor een succesvol verkoopproces. Technologie verandert de manier waarop we communiceren met klanten, waardoor een enorme hoeveel aan data beschikbaar is vanuit verschillende kanalen. Hoe gebruik je deze slimme inzichten, om op het juiste moment, met de juiste content, de juiste stakeholder te benaderen? Hoe zet je relaties om in verkoopkansen? Hoe genereer je kwalitatieve leads vanuit social media? En hoe identificeer je stakeholders in de buyer cycle? Stuk voor stuk vraagstukken die momenteel top of mind voor salesmensen zijn.

Over het webinar

In dit webinar nemen we je mee in de visie van Microsoft en LinkedIn op de digitale transformatie in B2B sales. De gezamenlijke propositie ‘’Microsoft Relationship Sales’’ combineert het slimme platform Dynamics 365 for Sales (CRM) met de kracht van het netwerk van LinkedIn Sales Navigator. CRM Partners en Microsoft behandelen alle interessante topics en gaan met je in discussie over jouw eigen uitdagingen. Tijdens het webinar bespreken we ook de eerste te zetten stappen om morgen mee te beginnen.

Wil je ook klaar zijn voor de toekomst van sales? Meld je aan voor dit informatieve webinar op 12 februari om 11:00 uur.

Laat je tijdens dit webinar bijpraten door:

Alex Kroon  

Alex Kroon
Social Selling Consultant bij CRM Partners

 
Jan Brouwer  

Jan Brouwer
Business Group lead Dynamics bij Microsoft

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 12 februari 2019 - 11:00-12:00
Thema: Dynamics 365 for Sales (CRM)
Kosten: Gratis
Locatie: Online Webinar

 

Inschrijven voor: De transformatie naar digitale verkopers in B2B sales

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor 'Webinar: De transformatie naar digitale verkopers in B2B sales' op Dinsdag 12 februari 2019 - 11:00-12:00.

Met deze inschrijving gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.