De 7 randvoorwaarden voor succes met de Microsoft Cloud die vaak worden vergeten

Digitale transformatie. Een cloud first strategie. Big data. Artificial Intelligence. De beloftes zijn groot, maar de praktijk is vaak weerbarstig. Zo’n 80% van alle digitale transformatie projecten mislukt. De oorzaak? Aan een aantal cruciale randvoorwaarden wordt niet voldaan.

Inzicht op basis van 150 cloud migraties

Welke voorwaarden dit zijn, delen de oprichters van Rapid Circle, Harold Punter(CEO) en Wilco Turnhout (CCO), in dit webinar. Aan de hand van de ervaring van meer dan 150 cloud migraties naar Office 365, Azure of Dynamics 365 laten zij zien waarom verschillende organisaties wel of juist niet succesvol zijn met de Microsoft Cloud.

Ontdek hoe wél structureel succesvol te worden

Kijk en ontdek wat ervoor nodig is om migratie naar de Microsoft Cloud voor jouw organisatie wél structureel succesvol te maken.

Bijwonen?

Het webinar vindt plaats op dinsdag 17 december om 14:00 uur. Klik op onderstaande link om je aan te melden.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 17 december 2019, 14:00 - 15:00 uur
Thema: Digitale transformatie, cloudmigraties
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel Rapid Circle

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›