Social Media (post-HBO)

Social Media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn of YouTube zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook in de zakelijke omgeving doen Social Media hun intrede, al is het maar omdat uw klanten of relaties contact zoeken met uw organisatie via Social Media.

Menig marketeer is er inmiddels van doordrongen dat hij of zij ‘iets’ moet gaan doen met Social Media. Maar wat? En op welke manier? Hoe kunt u Social Media zo inzetten dat ze een waardevolle bijdrage leveren aan uw marketingdoelstellingen? En welke consequenties heeft dat voor uw organisatie en voor uw medewerkers? Welke gevolgen heeft het inzetten van Social Media eigenlijk voor uw marketingstrategie, ook op lange termijn?

De opleiding Social Media bestaat uit 9 vaste colleges. Daarnaast organiseert Beeckestijn interessante gastcolleges waarin actuele onderwerpen aan bod komen en een bedrijfsbezoek, zodat u een kijkje in de keuken krijgt bij een bureau of bedrijf, toegespitst op de thema's en onderwerpen van uw opleiding. De opleiding Social Media geeft u handvatten om zowel strategisch als concreet en praktisch aan de slag te gaan met social media.

In het kort

  • College: Avondopleiding: 18.30 - 21.30 uur en dagopleiding 09.00 - 16.00 uur (incl. lunch)
  • Duur: 9 colleges, 3 maanden
  • Kosten: € 3.250,- excl. BTW
  • Locaties: Amsterdam, Eindhoven, Leusden, Utrecht, Rotterdam, Zwolle

Meer informatie kunt u lezen in de brochure. Deze kunt u hieronder downloaden.

Schrijf u in voor het gratis proefcollege

Voor meer informatie over de opleiding Social Media kunt u gratis en vrijblijvend deelnemen aan een proefcollege. Een proefcollege geeft u een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen; onderwerpen als de opzet en onderwerpen van de colleges, einddoel van de opleiding, studiebelasting en de overeenkomsten en verschillen met gerelateerde opleidingen etc. komen aan de orde.

De proefcolleges worden gegeven op diverse opleidingslocaties of in de vorm van een webinar. Schrijf u hieronder in voor een proefcollege of webinar.

 
 

Inschrijven: Social Media

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal

 
 

Brochure aanvragen: Social Media (post-HBO)

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.