Sales & Accountmanagement 2.0 (post-HBO)

Smart selling: op het juiste moment, met de juiste boodschap bij de juiste klant aan tafel zitten

Koopprocessen zijn voorgoed veranderd en zullen in de toekomst blijven veranderen. Maar is Sales ook veranderd ? In hoeverre past Sales zich aan bij inkoop en zijn digitale en sociale media onderdeel van het verkoopproces?
Een steeds groter deel van het totale koopproces wordt online doorlopen en de prospect heeft veel meer informatie ter beschikking dan voorheen. Recent onderzoek toont aan dat maar liefst 60% van het aankoopproces wordt doorlopen zonder dat contact met het bedrijf in kwestie wordt gelegd. Dit heeft grote implicaties voor sales. Wat is de impact op de huidige werkwijze en de samenwerking met andere functies binnen de organisatie. En waar worden de prioriteiten gelegd? Deze vragen en andere komen aan de orde in de verschillende colleges van de opleiding.

​Smart selling is waar het omgaat: Op het juiste moment, met de juiste boodschap bij de juiste klant aan tafel zitten. Smart selling is weer een onderdeel van Sales 2.0. Anneke Seley geeft een goede definitie van Sales 2.0: ”Sales 2.0 is een meer efficiënte en effectieve manier van verkopen voor zowel de koper als de verkoper ondersteund door technologie.”

Dit alles is de focus van een salesopleiding die zich daarmee duidelijk onderscheidt ten opzichte van andere opleidingen binnen Nederland.

De opleiding heeft als doel u met een verfrissende blik naar de eigen sales organisatie te laten kijken waarbij drie belangrijke bouwstenen van sales onder de loep worden genomen:

  • Salesstrategie en marktplanning
  • Accountplanning en management
  • Opportunity en leadmanagement

De opleiding Sales & Accountmanagement 2.0 bestaat uit 9 vaste colleges. Daarnaast organiseren wij interessante gastcolleges waarin actuele onderwerpen aan bod komen en een bedrijfsbezoek, zodat u een kijkje in de keuken krijgt bij een bureau of bedrijf, toegespitst op de thema's en onderwerpen van uw opleiding. De opleiding Sales & Accountmanagement 2.0 geeft u handvatten om zowel strategisch als concreet en praktisch aan de slag te gaan met sales- en accountmanagement.

In het kort

  • College: Avondopleiding: 18.30 - 21.30 uur
  • Duur: 9 colleges, 3 maanden
  • Kosten: € 3.250,- excl. BTW
  • Locaties: Amsterdam, Utrecht

Meer informatie kunt u lezen in de brochure. Deze kunt u hieronder downloaden.

Schrijf u in voor het gratis proefcollege

Voor meer informatie over de opleiding Sales & Accountmanagement 2.0 kunt u gratis en vrijblijvend deelnemen aan een proefcollege. Een proefcollege geeft u een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen; onderwerpen als de opzet en onderwerpen van de colleges, einddoel van de opleiding, studiebelasting en de overeenkomsten en verschillen met gerelateerde opleidingen etc. komen aan de orde. Schrijf u hieronder in voor een proefcollege/ webinar of download de brochure.

 
 

Inschrijven: Sales & Accountmanagement 2.0

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal

 
 

Brochure aanvragen: Sales & Accountmanagement 2.0 (post-HBO)

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.