Online Marketingcommunicatie

Zorgt online al voor een waardevolle bijdrage aan het behalen van uw marketingcommunicatiedoelstellingen?

Bij marketingcommunicatie staat altijd een commerciële of daaraan afgeleide doelstelling centraal, zoals een verkoopdoel of een dienstverleningsdoelstelling. De enorme groei van het online vakgebied zorgt voor vele extra mogelijkheden en kanalen om die doelstellingen te bereiken. Door deze enorme groei en explosie van het aantal (online) mogelijkheden, kanalen en media kan het steeds lastiger worden om marketingcampagnes doeltreffend en efficiënt te organiseren. Hebt u voldoende online kennis om de balans tussen owned, paid en earned media zo in te richten dat u uw marketingcommunicatiedoelstellingen bereikt? Herkent u dat er een groot tekort is aan kennis over online (marketing)communicatie waardoor organisaties moeite hebben om hun (merk)campagnes goed te organiseren, terwijl de markt hier wel om vraagt? Door de diversiteit en fragmentatie in online media en kanalen is online marketingcommunicatie een meer dan noodzakelijk aandachtspunt voor u als (marketing)communicatieprofessional. Bovendien zorgen veranderend consumentengedrag en openbare communicatie bijvoorbeeld via social media voor de noodzaak uw marketingcommunicatie met uw doelgroepen en andere relaties daarop aan te passen.

Het oppakken van deze uitdaging is het onderwerp van de post-HBO opleiding "Online Marketingcommunicatie”. Samen met marketing(communicatie)vakgenoten verkent u hoe u, als verantwoordelijke voor marketingcommunicatiecampagnes en activiteiten, een strategie formuleert en realiseert. Gericht op het bereiken van concreet resultaat voor uw organisatie en betrokken doelgroepen. In deze opleiding geven we de (marketing) communicatie professional antwoord geven op de vraag hoe u de nieuwe digitale kanalen doelgroep specifiek en op een zinvolle manier kunt inzetten, hierbij inspelend op de actuele trends en ontwikkelingen.

College-inhoud en onderwerpen

De opleiding Online Marketingcommunicatie bestaat uit 9 vaste colleges. Daarnaast organiseren wij interessante clinics waarin actuele onderwerpen aan bod komen en een bedrijfsbezoek, zodat u een kijkje in de keuken krijgt bij een bureau of bedrijf, toegespitst op de thema's en onderwerpen van uw opleiding. De opleiding Online Marketingcommunicatie geeft u handvatten om zowel strategisch als concreet en praktisch aan de slag te gaan met online marketingcommunicatie.

In het kort

  • College: Avondopleiding: 18.30 - 21.30 uur en dagopleiding 09.00 - 16.00 uur (incl. lunch)
  • Duur: 9 colleges, 4 maanden
  • Kosten: € 3.250,- excl. BTW
  • Locaties: Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Leusden, Rotterdam, Zwolle

Meer informatie kunt u lezen in de brochure. Deze kunt u hieronder downloaden.

Schrijf u in voor het gratis proefcollege

Voor meer informatie over de opleiding Online Communicatie Strategie & Leiderschap kunt u gratis en vrijblijvend deelnemen aan een proefcollege. Een proefcollege geeft u een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen; onderwerpen als de opzet en onderwerpen van de colleges, einddoel van de opleiding, studiebelasting en de overeenkomsten en verschillen met gerelateerde opleidingen etc. komen aan de orde. Schrijf u hieronder in voor een proefcollege of webinar.

 
 

Inschrijven: Online Marketingcommunicatie

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal

 
 

Brochure aanvragen: Online Marketingcommunicatie

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.