Online Corporate Communicatie (post-HBO)

Welke invloed heeft online op de communicatie van uw organisatie?

Corporate communicatie gaat over de communicatie van uw organisatie en over de organisatie van uw communicatie; hoe past 'online' daar in? Online heeft een grote, zo niet zeer grote invloed op uw organisatie-reputatie, uw imago en uw corporate branding. Is het dan niet van groot belang kennis te ontwikkelen over 'online' en de rol en functie daarvan binnen uw eigen corporate communicatie? Immers, de ontwikkelingen in de digitale wereld gaan hard. Er ontstaan nieuwe kanalen, mogelijkheden en dialogen; uw stakeholders en relaties ontwikkelen zelfs eigen kanalen en social media beïnvloedt permanent hoe er over uw organisatie gedacht en gesproken wordt.

Er is een groot tekort aan gedegen kennis over online corporate communicatie waardoor organisaties moeite hebben hun merk en reputatie goed te managen. Door de diversiteit en fragmentatie in online media en kanalen is online corporate communicatie een noodzakelijk aandachtspunt voor u als communicatieprofessional. Daarnaast dwingen continu veranderend consumentengedrag en de invloed van social media organisaties anders te communiceren.

Het oppakken van deze uitdaging is het onderwerp van de post-HBO Online Corporate Communicatie. Samen met communicatievakgenoten verkent u hoe u, als verantwoordelijke voor corporate communicatie, een strategie formuleert en realiseert, inclusief de online component. Gericht op het bereiken van concreet resultaat voor stakeholders en organisatie. In deze opleiding geven we antwoord op de vraag hoe u optimaal inspeelt op de impact van online op uw merk en reputatie en hoe u de online communicatiemix doelgericht kunt inzetten om uw doelstellingen te behalen, hierbij inspelend op de actuele trends en ontwikkelingen.

De opleiding Online Corporate Communicatie bestaat uit 9 vaste colleges. Daarnaast organiseren wij interessante gastcolleges waarin actuele onderwerpen aan bod komen en een bedrijfsbezoek, zodat u een kijkje in de keuken krijgt bij een bureau of organisatie, toegespitst op de thema's en onderwerpen van uw opleiding. De opleiding Online Corporate Communicatie geeft u handvatten om zowel strategisch als concreet en praktisch aan de slag te gaan met online  corporate communicatie.

In het kort

  • College: Avondopleiding: 18.30 - 21.30 uur en dagopleiding 09.00 - 16.00 uur (incl. lunch)
  • Duur: 9 colleges, 4 maanden
  • Kosten: € 3.250,- excl. BTW
  • Locaties: Amsterdam, Utrecht, Leusden

Meer informatie kunt u lezen in de brochure. Deze kunt u hieronder downloaden.

Schrijf u in voor het gratis proefcollege

Voor meer informatie over de opleiding Online Corporate Communicatie kunt u gratis en vrijblijvend deelnemen aan een proefcollege. Een proefcollege geeft u een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen; onderwerpen als de opzet en onderwerpen van de colleges, einddoel van de opleiding, studiebelasting en de overeenkomsten en verschillen met gerelateerde opleidingen etc. komen aan de orde. Schrijf u hieronder in voor een proefcollege of webinar.

 
 

Inschrijven: Online Corporate Communicatie

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal

 
 

Brochure aanvragen: Online Corporate Communicatie (post-HBO)

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.