Online Communicatie Strategie & Leiderschap (postdoctoraal)

Strategisch online communicatie management; de uitdaging voor de communicatie professional

Er is bijna geen vakgebied te bedenken dat de laatste jaren zo enorm met innovatie te maken heeft gehad als het communicatie-vak. We mogen gerust stellen dat de communicatie-discipline enorm aan veranderingen onderhevig is. De toename aan vooral digitale media en kanalen, alsook de groei aan communicatiemiddelen en –concepten zoals ‘social’ geven het vakgebied Communicatie een nieuwe dimensie. De vraag is dan natuurlijk op welk niveau die aanpassingen plaatsvinden. Is het vooral tactisch? Of hebben de nieuwe ontwikkelingen ook invloed op het strategische denken en doen? Een andere vraag is hoezeer de communicatiemanager het werkveld vergroot ziet door niet alleen de toename van marketingcommunicatie media en middelen, maar ook de toegenomen verantwoordelijkheid van interne communicatie, public relations (PR), reputatie- en crisis management.

We stellen dat het vakgebied van online communicatie ingewikkelder is geworden om te managen. De moderne en innovatieve communicatieverantwoordelijke heeft kennis van online communicatie en toont leiderschap. Het delen van ervaringen, harde kennis opdoen van de nieuwe ontwikkelingen, leren hoe daaruit werkende strategieën ontwikkeld worden… is de basis van deze opleiding. Het doel is communicatieprofessionals en -managers de laatste ontwikkelingen bij te brengen en hen te helpen deze in de praktijk te implementeren.

College inhoud en onderwerpen

In de postdoctorale opleiding Online Communicatie Strategie & Leiderschap krijgt u vanuit de praktijk cases en ervaringen aangeboden, vanuit de wetenschap bieden wij u de laatste stand van zaken, resultaten van lopend onderzoek en interpretaties. Deze combinatie leidt op tot optimale mix van theorie, strategie en praktijkkennis op het gebied van online communicatie management en strategie.

Het programma bestaat uit 21 vaste colleges, in vier modules die samen alle relevante onderwerpen van Communicatie Management omvatten, er is een interessant netwerk- en alumni-programma om bij te blijven en er zijn boeiende gastcolleges en bedrijfsbezoeken. Immers, kennis haalt u niet alleen uit boeken, maar vooral door te doen en te ervaren. Daarom hebben wij ook diverse interactieve werkcolleges ingebouwd, krijgt u 1:1 coaching bij het opstellen van uw eigen individuele plan en organiseren we een Harvard-case dag waarin we als groep gaan werken aan een leerzame case!

In het kort

  • College: Avondopleiding 16.30 - 21.30 uur, incl. buffet; dagopleiding 09:45 - 17:00 uur, incl. lunch
  • Duur: Avond: 4 maanden - Dag: 2 maanden
  • Kosten: € 4.650,- excl BTW
  • Locaties: Leusden, Amsterdam, Rotterdam

Meer informatie kunt u lezen in de brochure. Deze kunt u hieronder downloaden.

Schrijf u in voor het gratis proefcollege

Wij geven u graag vooraf een goede en gedegen indruk van onze opleidingen, daarom organiseren wij regelmatig proefcolleges zodat u uitgebreid kennis kunt maken met onze opleidingen. De proefcolleges worden gegeven op diverse opleidingslocaties of in de vorm van een webinar. Het proefcollege geeft u een goede inhoudelijke indruk van de opleiding; onderwerpen als einddoel van de opleiding, collegeprogramma, studiebelasting etc. komen uitgebreid aan de orde. Ook geven we aan wat de verschillen zijn tussen de verschillende type opleidingen en de verschillende niveau's. Er zijn docenten aanwezig en er is voldoende gelegenheid voor individuele vragen. Deelname aan het proefcollege is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. Schrijf u hieronder in voor een proefcollege of webinar.

 
 

Inschrijven: Online Communicatie Strategie & Leiderschap

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal

 
 

Brochure aanvragen: Online Communicatie Strategie & Leiderschap (postdoctoraal)

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.