CRM 2.0 Strategie & Leiderschap (postdoctoraal)

Klantgericht ondernemen, waarbij klantwaarde en productwaarde centraal staan

Steeds meer organisaties hebben CRM op de agenda staan als concept om beter en vooral ook winstgevender met klantmanagement om te gaan. Met de vernieuwde postdoctorale opleiding CRM 2.0 Strategie & Leiderschap krijgt u de toegang tot de beste CRM kennis in Nederland om daar effectief sturing en leiding aan te kunnen geven.

De opleiding CRM 2.0 Strategie & Leiderschap is ontwikkeld voor ervaren en beleidsbepalende professionals die bezig zijn met klantstrategie, klantinteractie, customer contact en het bepalen van het klantbeleid van een organisatie. Of uw achtergrond nu finance, marketing, IT, sales of service is, de opleiding brengt u de allerlaatste CRM kennis, concepten en achtergronden bij klantgericht management. Klantwaarde wordt steeds meer het bestuursmechanisme voor zowel B2B, B2C, als voor non-profit organisaties. De rode draad van deze postdoctorale opleiding is klantgericht ondernemen, waarbij klantwaarde en productwaarde centraal staan.

College inhoud en onderwerpen

In de postdoctorale opleiding CRM 2.0 Strategie & Leiderschap krijgt u vanuit de praktijk cases en ervaringen aangeboden, vanuit de wetenschap bieden wij u de laatste stand van zaken, resultaten van lopend onderzoek en interpretaties. Deze combinatie leidt op tot optimale mix van theorie, strategie en praktijkkennis op het gebied van klantgericht ondernemen.

In het kort

  • College: Avondopleiding 16.30 - 21.30 uur, incl. buffet; dagopleiding 09:45 - 17:00 uur, incl. lunch
  • Duur: Avond: 4 maanden - Dag: 2 maanden
  • Kosten: € 4.650,- excl BTW
  • Locaties: Leusden

Meer informatie kunt u lezen in de brochure. Deze kunt u hieronder downloaden.

Schrijf u in voor het gratis proefcollege

Wij geven u graag vooraf een goede en gedegen indruk van onze opleidingen, daarom organiseren wij regelmatig proefcolleges zodat u uitgebreid kennis kunt maken met onze opleidingen. De proefcolleges worden gegeven op diverse opleidingslocaties. Het proefcollege geeft u een goede inhoudelijke indruk van de opleiding; onderwerpen als einddoel van de opleiding, collegeprogramma, studiebelasting etc. komen uitgebreid aan de orde. Ook geven we aan wat de verschillen zijn tussen de verschillende type opleidingen en de verschillende niveau's. Er zijn docenten aanwezig en er is voldoende gelegenheid voor individuele vragen. Deelname aan het proefcollege is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. Schrijf u hieronder in voor een proefcollege of webinar.

 
 

Inschrijven: CRM 2.0 Strategie & Leiderschap

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal

 
 

Brochure aanvragen: CRM 2.0 Strategie & Leiderschap (postdoctoraal)

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.