5 veelgemaakte fouten bij de beveiliging van IT in het mkb

Nieuwe uitdagingen rondom IT-beveiliging

Overal toegang tot al je bestanden, samenwerken in één document bewerken of even snel online vergaderen. Dat wil toch iedereen? Organisaties stappen dan ook massaal over op online (samen)werken in Office 365 en data-opslag in de cloud. Maar wat betekent dit voor IT-beveiliging? Gaan medewerkers zorgvuldig om met hun wachtwoorden? Hoe voorkom je dat data gedeeld worden met buitenstaanders? En wat is de impact van de GDPR-wetgeving een jaar later?

Herken veelgemaakte fouten, voorkom datalekken

In dit webinar neemt Martin Vliem, National Security Officer van Microsoft, je mee langs vijf veelgemaakte fouten in de beveiliging van IT bij mkb-bedrijven. Samen met gastsprekers staan we stil bij typische uitdagingen voor middelgrote organisaties, en hoe je deze te lijf kan gaan. Een perfecte check voor mkb-ondernemers die ook in 2020 efficiënt én veilig willen werken.

Meld je nu aan en ga veilig 2020 in

Meld je nu gratis aan en ontdek op dinsdag 17 december hoe goed de IT-beveiliging in jouw organisatie geregeld is. Het is een live uitzending, dus er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Graag tot dan!

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 17 december 2019, 11:00 - 12:00 uur
Thema: Digitale werkplek, security
Kosten: Gratis
Locatie: Online