Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wortell – Into NIS 2.0 voor zorg en overheidsinstellingen

15 februari 2023 @ 10:00 - 14:00

We praten je bij over deze nieuwe Europese richtlijn

Er is werk aan de digitale winkel. NIS staat voor Network and Information Security en heeft als doel om de cybersecuritymaatregelen, sancties en samenwerking in alle EU-lidstaten beter op elkaar af te stemmen. Met de komst van de NIS 2.0 versie gaan de security eisen omhoog. De noodzakelijke security maatregelen worden explicieter, het toezicht erop wordt verscherpt en de boetes stijgen substantieel. Daarnaast wordt het verplicht om verder te kijken dan alleen de eigen security risico’s. Je dient ook de risico’s in de relaties met leveranciers in de toeleveringsketen in ogenschouw te nemen. Voor wie dit geldt? Voor organisaties met meer dan 50 medewerkers en meer dan 10 miljoen omzet in diverse sectoren.

Tijdens het ‘Into NIS 2.0 ‘event staan wij stil bij de inhoud van de norm, de verscherpte security eisen en de security risico’s in relatie tot leveranciers.  Ook zullen er deze ochtend een reeks trends en ontwikkelingen aan bod komen, die ervoor zorgen dat de Europese Unie de noodzaak van deze nieuwe norm heeft ingezien. Tenslotte praten wij je bij hoe jij als organisatie kunt voldoen aan deze nieuwe norm en geven wij je tips waarmee je direct aan de slag kunt. Tijdens het event zullen voldoende security specialisten van Wortell en Microsoft aanwezig zijn om jouw vragen hierover te beantwoorden.

Voor wie

IT managers, Architecten en Security Officers werkzaam bij zorginstellingen of overheidsinstanties.

Sprekers

Jelle Niemantverdriet (National Security Officer Microsoft), Maarten Goet (CTO Wortell) en Dennis de Hoog (Solutions Specialist Security Wortell).

Gegevens

Datum:
15 februari 2023
Tijd:
10:00 - 14:00

Organisator

Wortell
Telefoon
020 750 5050
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Microsoft
Evert van de Beekstraat 354
Schiphol,1118 CZNederland