Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hét API congres

9 mei 2023 - 10 mei 2023

In de huidige tijd waarin we leven zijn API’s niet meer weg te denken. API’s kunnen veel voordelen voor organisaties opleveren. Het maakt een organisatie efficiënter, sneller, slimmer en flexibeler. Er zijn inmiddels ook vele verschillende soorten API’s, maar het basis principe blijft hetzelfde: het is een koppeling tussen systemen, zodat deze met elkaar kunnen communiceren.

Bij hét API Congres wordt u verder op de hoogte gebracht van de trends en ontwikkelingen die er spelen rondom API. Kom daarnaast in contact met vakgenoten, deel ervaringen met elkaar en ga het gesprek met elkaar aan.

Aankomende editie zal het centrale thema zijn: Making API’s Work. Hoe zorgt u er nu voor dat u niet alleen API’s heeft, maar dat deze ook nog eens voor uw organisatie werken? Dat zal bij de komende editie centraal staan.  Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de security van API’s en hoe algoritmes verder kunnen worden geïntegreerd. Naast deze onderwerpen zullen ook andere aspecten van API’s worden belicht.

In het programma zullen twee track worden opgenomen: Business Mindset en Technical Working. Laat u inspireren door interessante sprekers en doe ervaring op voor uw organisatie. Neem deel aan het congres en kom ook in contact met collega’s van andere organisaties, leer van anderen en deel uw ervaringen. Samen zorgen we ervoor dat API’s voor ons gaan werken!

Gegevens

Begin:
9 mei 2023
Einde:
10 mei 2023

Organisator

Heliview Conferences & Training

Locatie

Stadion Feijenoord Rotterdam
Van Zandvlietplein 1
Rotterdam,3077 AANederland