Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Enterprise Mobility voor verhoging van de productiviteit

Enabeling Enterprise Mobility through people

Er komen steeds meer apparaten in omloop en vooral de toegankelijkheid van informatie zorgt er voor dat bedrijven afstappen van het device-centric model. Dit is gericht op een Bring Your Own Device (BYOD) en Bring YOur Own Cloud (BYOC) model , waarmee medewerkers toegang willen hebben tot zakelijke applicaties en data in combinatie met het gebruik van persoonlijke cloud-opslag voor data en diensten. Medewerkers verwachten binnen het bedrijf consistente toegang tot zakelijke IT middelen en gegevens, ongeacht het te gebruiken apparaat.

 De uitdagingen van vandaag:

De trend naar BYOD en BYOC ook wel consumerization of IT, brengt nieuwe kansen voor IT door het verhogen van de productiviteit en tevredenheid van medewerkers, maar het brengt ook verschillende uitdagingen voor het management en de beveiliging met zich mee.

Met intelligente infrastructuur op basis van Microsoft-technologieën, zorgt Microsoft voor een people-centric oplossing wat de productiviteit zal verhogen terwijl het een ondersteuning is voor de behoeften van het IT Management.

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Makkelijke registratie en inschrijving voor BYOD
  • Consistente toegang tot bedrijfsinformatie op verschillende apparaten
  • Support voor moderne werkstijlen met Desktop Virtualisatie
  • Automatische toegang tot interne informatie wanneer nodig.

Waar gaat deze whitepaper nog meer op in?
Lees in deze uitgebreide whitepaper meer over:

  • Het instaat stellen van de gebruikers
  • Het bundelen van de omgeving
  • Het beschermen van de data

Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper “Enabeling Enterprise Mobility through people” welke ingaat op de bovenstaande onderdelen.

 

Download de whitepaper
Download