Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Enterprise Mobility Management Smackdown

De rol van Enterprise Mobility bij BYO en consumerization van IT

In de huidige markt is er een groeiende behoefte naar onpartijdige informatie over Enterprise Mobility Management (EMM) oplossingen. Deze whitepaper richt zich op oplossingen die naar verwachting een belangrijke rol spelen bij Enterprise Mobility Management. Er is een overzicht van verschillende features opgesteld om een beter beeld te krijgen van alle mogelijkheden per EMM oplossing. Deze whitepaper richt zich met name op IT Managers, architecten, analisten, systembeheerders en IT professionals die geïnteresseerd zijn in het ontwerpen, implementeren en het onderhouden van EMM oplossingen.

Doel van de whitepaper
Deze whitepaper heeft verschillende doelen die er samen voor moeten zorgen dat u op de hoogte bent van alle relevante informatie rondom EMM oplossingen. Het deelt informatie over:

  • Application en desktop delivery in de mobiele wereld
  • Consumerization, BYO bij de werkplek van morgen
  • Enterprise Mobility Management oplossingen
  • Het verschil tussen meerdere mobile management concepten
  • De verschillende enterprise mobility management (EMM) aanbieders en oplossingen die uitgebreid worden beschreven
  • De features van verschillende EMM oplossingen

De belangrijkste prioriteiten voor IT executives
Enterprise mobility, big data, social collaboration, cloud computing en management zijn de belangrijkste prioriteiten voor IT executives in 2013 en 2014. Door de eindgebruiker toegang te geven tot Windows, web en mobiele applicaties zodat ze data en informatie uit privé en publieke datacenters kunnen verkrijgen, vanaf ieder mogelijk mobiel apparaat, is dit het ultieme strategische doel voor de werkplek van morgen. Het is belangrijk voor de business consument om de rol van de datacenter van morgen en de IT organisatie van morgen te begrijpen om de volledige potentie ervan te kunnen benutten.

Download gratis de whitepaper “Enterprise Mobility Management Smackdown” waarin u meer informatie krijgt over de verschillende aanbieders van Enterprise Mobility Management oplossingen waar de verschillen en voor- en nadelen uitgebreid uiteengezet worden, samen met de rol van enterprise mobility bij BYO. Ook staat de consumerization en BYO in de werkplek van morgen centraal in deze whitepaper. 

 

Download de whitepaper
Download