Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Enterprise Mobility Management Smackdown 2.0

De rol van Enterprise Mobility bij BYO en consumerization van IT

In de huidige markt is er een groeiende behoefte naar onpartijdige informatie over Enterprise Mobility Management (EMM)-oplossingen. Deze whitepaper richt zich op oplossingen die een belangrijke rol spelen bij Enterprise Mobility Management. Er is een overzicht van verschillende features opgesteld om een beter beeld te krijgen van alle mogelijkheden per EMM-oplossing.

Deze whitepaper heeft verschillende doelen die er samen voor moeten zorgen dat u op de hoogte bent van alle relevante informatie rondom EMM-oplossingen. Het deelt informatie over onder meer:

  • Application en desktop delivery in de mobiele wereld
  • Consumerization, BYO bij de werkplek van morgen
  • Enterprise Mobility Management-oplossingen
  • Het verschil tussen meerdere mobile management-concepten

De verschillende enterprise mobility management (EMM)-aanbieders en -oplossingen worden uitgebreid beschreven, maar ook de features van verschillende EMM-oplossingen

De belangrijkste prioriteiten voor IT executives

Enterprise mobility, big data, social collaboration, cloud computing en management zijn de belangrijkste prioriteiten voor IT executives in 2013 en 2014. Door de eindgebruiker toegang te geven tot Windows, web en mobiele applicaties zodat ze data en informatie uit privé en publieke datacenters kunnen verkrijgen, vanaf ieder mogelijk mobiel apparaat, is dit het ultieme strategische doel voor de werkplek van morgen. Het is belangrijk voor de business consument om de rol van de datacenter van morgen en de IT organisatie van morgen te begrijpen om de volledige potentie ervan te kunnen benutten.

Download gratis de whitepaper Enterprise Mobility Management Smackdown waarin u meer informatie krijgt over de verschillende aanbieders van Enterprise Mobility Management-oplossingen waar de verschillen en voor- en nadelen uitgebreid uiteengezet worden, samen met de rol van enterprise mobility bij BYO. Ook staat de consumerization en BYO in de werkplek van morgen centraal in deze whitepaper.

 

Download de whitepaper
Download