Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Enterprise Mobility cloud service voor alle gebruikers

Enterprise Mobility Suite

Enterprise Mobility Suite is een uitgebreide cloud-oplossing van Microsoft voor consumerization of IT en Bring Your Own Device (BYOD) uitdagingen. Enkele uitdagingen die momenteel bij veel organisaties spelen zijn:

 • Medewerkers verwachten dat ze productief kunnen zijn op een verscheidenheid van apparaten, met toegang tot de applicaties die ze nodig hebben
 • Bedrijven moeten hun data beschermen, zodat ze een uitgebreide set van toegangscontrole en gegevensbescherming hebben.

Lees in deze factsheet meer over:

 • Hybride identiteit en access management
  Azure AD Premium biedt robuuste identiteit- en access management vanuit de cloud, in combinatie met bestaande on-premise implementaties.
 • Mobile device management
  Met Windows Intune kunt u pc's en mobiele apparaten beheren vanuit de cloud. Mensen kunnen de apparaten gebruiken die ze het liefst willen, terwijl de informatie beschermt blijft en het beveiligingsbeleid in tact blijft.
 • Gegevensbescherming
  Azure AD Premium and Azure Rights Management kan helpen bij het beschermen van de bedrijfsbezitten.

Naast de bovenstaande onderdelen kunt u in de factsheet meer informatie lezen over de veelgestelde vragen over Enterprise Mobility Suite en links naar informatie over de verschillende mogelijkheden van Enterpirse Mobility die er zijn.

 

Download de whitepaper
Download