Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Enterprise Mobility belegging met uitstekende bedrijfsresultaten

Cisco and Citrix for productive and secure enterprise mobility

Enterprise mobility initiatieven komen als paddenstoelen uit de grond en voor vrijwel elke organisatie is het een prioriteit geworden om deze initiatieven te implementeren. De medewerkers van vandaag zien werk ook niet meer als een fysieke locatie, maar eerder als een activiteit gefaciliteerd door een geruime keuze uit mobiele technologieën die nog steeds in ontwikkeling zijn. Denk hierbij aan laptops, tablets en smartphones die de manier van samenwerken en communiceren fundamenteel veranderen. Aan de ene kant trekt het adopteren van enterprise mobility nieuwe en getalenteerde medewerkers aan, maar aan de andere kant kan het zorgen mee brengen voor de IT-afdeling.

Met een grote hoeveelheid ervaring en expertise, brengen Cisco en Citrix hun technologieën samen in een geteste en gevalideerde Cisco mobile workspace oplossing. In deze oplossing zit ook een belangrijke integratie voor een eenvoudige installatie en gebruik. Door het kiezen van deze aanpak en voortbouwt op dit raamwerk, kan de organisatie er op vertrouwen dat bij het wijzigen van de mobiliteitseisen, de huidige en toekomstige mobiliteit- en BYOD belegging zal resulteren in gunstige bedrijfsresultaten.

Enkele uitdagingen voor de IT-infrastructuur en IT afdelingen
De voordelen van enterprise mobility, zoals de keuze om elk apparaat overal te gebruiken, worden soms gezien als het tegengestelde aan de traditionele IT-eisen voor de beveiligingen en support. De zelfde reden dat mobile apparaten belangrijk zijn voor de persoonlijke productiviteit, is ook de reden voor meer veiligheidsrisico’s en complexiteit voor het beheer bij IT-afdelingen. Enkele uitdagingen zijn:

  • Het ondersteunen van tienduizenden apparaten en besturingssystemen
  • Het handhaven van een veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk
  • Het faciliteren van snelle expansie en controle voor mobiele applicaties
  • Het beschermen van gegevens en het voorkomen van gegevensverlies

Lees meer over de uitdagingen voor de IT-infrastructuur en IT-afdelingen in de volledige whitepaper.

Download de whitepaper
Wilt u ook een enterpise mobility oplossing integreren in de organisatie? Download deze uitgebreide whitepaper en lees meer over het veilig inzetten van een mobiele infrastructuur, het solution architecture overzicht en het beheren van de enterprise mobility lifecycle.

 

Download de whitepaper
Download