Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Enterprise Collaboration Software Playbook

Hoe Enterprise Social Software uw organisatie kan veranderen

Als u overweegt gebruik te maken van social business software, dan vindt u in het Enterprise Collaboration Software Playbook het antwoord op veel voorkomende vragen. Er zijn immers verschillende types van software, naargelang het gewenste resultaat dat u wilt bereiken. Sommige sociale netwerken versnellen vooral uw bedrijfsprocessen, anderen helpen weer bij het opbouwen of versterken van relaties binnen en buiten uw organisatie. Niet elk platform zal geheel passen bij uw wensen. Dit Playbook biedt een antwoord op de vraag: Hoe vind ik het juiste social media platform voor mijn organisatie?

Wat kunt u verwachten van het Enterprise Collaboration Software Playbook?
In dit document bespreken wij de karakteristieken van sociale bedrijfsnetwerken zodat u kunt bepalen welke software relevant is voor uw organisatie. Zo geeft het playbook een overzicht van alle voordelen van een Enterprise Social Network (ESN) en welke psychologische gedachte er achter de persoonlijke netwerken zit. U vindt er ook tips hoe u succesvol een sociaal bedrijfsnetwerk kunt ontplooien voor uw organisatie en welke effecten het heeft op uw volledige organisatie.  

Wat zijn de voordelen van een Enterprise Social Network?
Social network software geeft werknemers en klanten de mogelijkheid samen te werken via de computer of een mobile device. Via de online communities kunnen ze communiceren, gegevens uitwisselen en projecten organiseren waar en wanneer ze ook maar zijn, dit alles in een beveiligde omgeving.

Download deze whitepaper
Dit playbook is het resultaat van een studie van blueKiwi. Het helpt u bij de beslissing of een Enterprise Social Network interessant is voor uw organisatie en welk software-model het best bij u past.