Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Enabling Business Intelligence for everyone

​Business Intelligence voor iedereen in de organisatie

De onzekere economie heeft ons gewezen op de noodzaak van het maken van geïnformeerde beslissingen. Om kosten te besparen, moeten operationele zaken gestroomlijnd worden. Daarnaast is een tijdperk van voortdurende procesverbeteringen aangebroken. Zorgpersoneel moet gemachtigd zijn om betere beslissingen te nemen, op elk niveau in de organisatie.
 
Cruciale, organisationele gegevens moeten toegankelijk gemaakt worden voor alle medewerkers, zodat ze hun eigen analyses kunnen uitvoeren en opgedane  inzichten vrij met teamleden kunnen delen. Zorgverleners krijgen door die toegang tot relevante gegevens de mogelijkheid om efficiënter te opereren – en de patiënt betere zorg te verlenen.
 
BI toepassingen worden al gebruikt
Veel organisaties, zowel in de private als de publieke sector, gebruiken meestal al onderdelen van de Microsoft Business Intelligence-oplossing  –  zoals  Microsoft Office, Microsoft SharePoint en Microsoft  SQL Server — waardoor het de meest rendabele keuze is voor de implementatie van Business Intelligence binnen de hele organisatie.
 
In deze whitepaper
Deze paper beschrijft typische uitdagingen ten aanzien van BI uitvoering. Vervolgens bespreekt het tot in detail hoe Microsoft Business Intelligence toepassingen zijn ontworpen om deze uitdagingen te overwinnen. Wilt u de mensen uit uw organisatie ondersteunen met zakelijke inzichten, de effectiviteit verhogen en uw ICT-afdeling ten volle benutten? Download dan de gehele whitepaper voor meer informatie.

 

Download de whitepaper
Download