Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Eén platform voor beheer private IaaS

Citrix Cloud Works with a Single Management Plane

Bedrijven zijn tegenwoordig op zoek naar een efficiënte en eenvoudige IT-infrastructuur. Voor het creëren van een meer flexibele en efficiënte IT-infrastructuur wordt er door IT-organisaties veelal gekeken naar een private IaaS-omgeving (Infrastructure-as-a-Service). Een private IaaS-omgeving biedt IT-organisaties betere inzichten in het gebruik van infrastructuur op het gebied van rekenkracht, netwerk en storage. In een traditionele datacenter-omgeving krijgen IT-organisaties te maken met complexe operationele processen.  

IT-afdeling heeft het er druk mee

Als gevolg van deze complexiteit spendeert de IT-afdeling extreem veel tijd en geld aan het handmatig ondersteunen en onderhouden van applicaties en services. Vaak komen hierbij veel verschillende technologieën kijken van verschillende leveranciers en veelal ieder met een eigen platform. Als het bedrijf dan ook nog groeit, komen hier steeds meer platformen bij en zal het onderhoud steeds moeilijker en tijdrovender worden.

Dit is de oplossing

Om de complexiteit te verminderen en de efficiëntie te verhogen zal een bedrijf verder moeten gaan dan uitsluitend virtualisatie. Wat er nodig is, is een dynamische IT-omgeving die volledig op een cloud-oplossing werkt en waar de benodigde zichtbaarheid, controle en het beheer zijn geregeld.

Citrix CloudPlatform

Met Citrix CloudPlatform kunnen de zaken die voor het bedrijf in de cloud gebeuren, eenvoudig geregeld worden. Het platform is eenvoudig in het gebruik, dus zal ermee gewerkt kunnen worden met minimale IT-training. Hierdoor kan de implementatie snel plaatsvinden.

IT-infrastructuur transformeren

Lees in deze whitepaper gratis en geheel vrijblijvend op welke wijze organisaties de IT-infrastructuur kunnen migreren naar een IaaS-omgeving. Daarnaast wordt ingegaan op de rol die Citrix Cloudplatform hierin kan spelen voor een snelle transformatie van de IT-infrastructuur.

 

Download de whitepaper
Download