Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Efficiënt vergaderen thuis en op kantoor

In 3 stappen hybride vergaderen goed inrichten

De COVID-19 maatregelen dwongen bedrijven om halsoverkop op zoek te gaan naar een manier om alle thuiswerkers met elkaar te verbinden. Want de dagelijkse stand-up, het salesoverleg en de maandelijkse bedrijfsupdate moesten natuurlijk wel gewoon doorgaan. Waar de definitieve keuze voor een softwareapplicatie voorheen soms wel maanden op zich liet wachten, implementeerden bedrijven in een recordtempo tools voor digitaal vergaderen.

Hybride vergaderen: tijd om door te pakken

Zoom, Microsoft Teams of Slack, we gingen er van de ene op de andere dag mee aan de slag en zelfs zonder training ging dat best prima! Maar nu duidelijk is dat een combinatie van thuiswerkende collega’s en kleine groepjes op kantoor voorlopig de norm blijft, is het tijd om hybride vergaderen goed in te richten.

Stappenplan voor het faciliteren van hybride vergaderen

Deze whitepaper laat zien wat bedrijven kunnen doen om thuiswerkers en kantoorgroepen optimaal met elkaar te verbinden. Je leest meer over:

  • Inzetten van bekende tooling zonder leercurve
  • Hardware en software afstemmen op verschillende vergadersituaties
  • Opties voor het beheren van hybride vergaderingen

Download hier het stappenplan Hybride vergaderen: hoe faciliteer je een meeting in 3 stappen? en richt met behulp van deze 3 heldere stappen de ideale hybride vergaderinfrastructuur in voor thuis en op kantoor!

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website