Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Eerste hulp bij Internet of Things

Hoe kan uw businessmodel veranderen?

Wat kan het Internet of Things (of IoT) betekenen voor uw organisatie? Het kan zomaar zijn dat IoT ervoor zorgt dat er een heel nieuw of sterker business model ontstaat. Ook in de media wordt veel informatie over IoT over u heen gestort. Hierdoor kan het lastig zijn om te bepalen of het iets voor uw organisatie is en wat de meerwaarde kan zijn. Om hierachter te komen is het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt. Deze whitepaper biedt u hulp bij het gebruik van IoT.

De waarde van verzamelde data

IoT is al verder ingeburgerd dan veel mensen denken. Echter, de inzet gebeurt vaak nog niet op een intelligente manier. De eerste belangrijke stappen zijn wel gezet, met name op het gebied van de IoT-infrastructuur. Data kan worden verstuurd en ontvangen. De waarde die uit de verzamelde data komt is nog waardevoller als u de data verder analyseert. Deze analyse kan relatief goedkoop gedaan worden door de rekenkracht uit de cloud te betrekken.

Ga het IoT-traject in

Wanneer de organisatie ervoor kiest om een IoT-traject in te gaan bestaat de kans dat informatie dat reeds aanwezig is gecombineerd kan worden met de nieuwe sensordata. De kennis van uw branche en die van andere branches zorgen ervoor dat hier verrassende projecten uit voort kunnen komen. IoT trajecten kennen 3 stadia van volwassenheid:

  • Operational Efficiency
  • Business intelligence
  • Business Transformation

De nodige hulp bij IoT

In de whitepaper wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden van IoT voor uw organisatie. Net als de meeste IT-gebaseerde oplossingen, gaat het bij IoT om het bieden van een betere, efficiëntere service aan de klant. Download de whitepaper geheel gratis.

 

Download de whitepaper
Download