Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Een veiligere Microsoft 365 omgeving met Secure Score

Hoe scoort jouw school?

2020 is het jaar van de thuiswerkers. Niet alleen bedrijven en onderwijsinstellingen gingen dit jaar noodgedwongen vanuit huis aan de slag, ook inbrekers ontdekten de online wereld. De criminaliteitscijfers van de politie laten zien dat dit jaar het aantal woninginbraken daalde met 21% en het aantal gevallen van zakkenrollen met maar liefst 38%. Het aantal gevallen van cybercrime daarentegen, dat is een heel ander verhaal. Dat steeg met maar liefst 169%! Omdat ook onderwijsinstellingen meer online werken is het geen overbodige luxe om meer aandacht te besteden aan de beveiliging van jouw data…

Krijg inzicht in hoe jouw Microsoft 365 omgeving ervoor staat

De kans is groot dat jouw onderwijsinstelling gebruik maakt van Microsoft 365 (voorheen Office 365). Daarmee heb je toegang tot een scala aan security tools die helpen bij het beveiligen van jouw Microsoft 365 omgeving. Maar weet jij hoe goed jouw beveiliging nu is? En heb je inzicht in waar nog werk aan de winkel is? In deze webcast laat security consultant Melle van den Berg van Rapid Circle jou zien hoe je inzicht krijgt in jouw beveiliging met Microsoft Secure Score.

Secure Score zeg je?

Ben je nog niet bekend met Secure Score, dan ben je niet alleen. Het is een toepassing die al jaren onderdeel uitmaakt van de securitytools binnen Microsoft 365, maar velen weten het niet te vinden. Tijd om daar verandering in te brengen! Wat doet Secure Score precies?

  • Het rapporteert over de huidige status van jouw organisatie
  • Het geeft je concrete tips om je beveiliging te verbeteren
  • Het voert een real-time controle uit van je omgeving en laat je altijd weten hoe de beveiliging er nú voorstaat
  • Het laat je aan de hand van KPI’s zien hoe jij scoort in vergelijking met soortgelijke organisaties

Wil jij ook meer weten over deze handige tool die je direct inzicht geeft in jouw beveiliging? Bekijk dan deze webcast waarin Melle jou de ins en outs laat zien!

 

Bekijk Webcast