Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Een relevante nieuwsvoorziening met meer bereik

De 9 geheimen van effectieve interne nieuwsvoorziening

Veel organisaties worstelen met de relevatie van interne nieuwsvoorziening. Wist u dat gemiddeld maar 32% van alle ontvangers van een digitale nieuwsbrief deze ook daadwerkelijk opent? Dit houd in dat een groot gedeelte van de nieuwsbriefabonnees niet wordt bereikt. Mobiel is momenteel een grote trend. Wanneer we even een loos moment hebben, in de trein, tram of tijdens de reclame, grijpen we onze telefoon en checken het nieuws. De meeste uitwisseling van nieuws gebeurt tegenwoordig via mobiel.

9 tips voor het vergroten van het bereik en de relevantie
Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de overige 68% van de nieuwsbriefontvangers deze ook gaan lezen. In deze whitepaper komen 9 top geheimen aan bod waarmee het bereik en de relevantie van de nieuwsbrief vergroot kunnen worden. Denk hierbij onder meer aan:

  1. Personaliseren
  2. Toegankelijkheid
  3. Keep things simple
  4. Hou het sociaal

Download de whitepaper
Door rekening te houden met de tips in deze whitepaper, bij het inrichten van een nieuwsvoorziening, kan de interne nieuwsvoorziening aanzienlijk verbeteren. Download nu geheel vrijblijvend het artikel ‘De 9 geheimen van effectieve interne nieuwsvoorziening’.

 

Download de whitepaper
Download