Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Een groot concurrentievoordeel met self-service analytics in de cloud

Self-Service BI en Analytics in de cloud

Om als bedrijf successen te boeken is analytics vandaag de dag belangrijker dan ooit. Uit recent onderzoek komt naar voren dat 58 procent van de respondenten analytics als een concurrentievoordeel voor hun organisatie. Dit was vorig jaar nog maar 37 procent. Door middel van self-service analytics is dit nu ook mogelijk voor middelgrote bedrijven. Tot nu toe verzette middelgrote bedrijven zich nog erg tegen het gebruik van analytics, ondanks de snelle veranderingen en de behoefte aan snelle beslissingen gebaseerd op accurate data.

Deze whitepaper onderzoekt de barrières voor de adoptie van analytics vanuit het IT- en eindgebruikerperspectief. Daarnaast beschrijft de whitepaper hoe self-service analytics in zijn algemeen deze barrières kan elimineren. Self-service analytics stelt gebruikers in staat om deze beschikbare data echt te benutten en ervoor te zorgen dat de IT-organisatie de controle over de gegevens blijft houden.

Cloud BI & Analytics
Cloud computing heeft een grote invloed op de inhaalslag van middelgrote bedrijven. Via de cloud kan een organisatie niet alleen op abonnementsbasis een moderne technologie in huis halen, maar de cloud zorgt ook nog eens voor lagere kosten en hogere efficiëntie. Enkele voordelen van de cloud zijn:

  • Schaalbare en flexibele omgeving vonder aanschaf van hardware
  • Snel aan de slag met flexibele maandabonnementen
  • Zeer korte implementatietijd (1 werkdag)

Download de whitepaper
De dagen van de traditionele Business Intelligence tools voor middelgrote bedrijven zijn voorbij . Self-service dicht het gat, zorgt voor een betere besluitvorming en zorgt voor een groot concurrentievoordeel. Download vrijblijvend deze whitepaper en kom meer te weten over self-service analytics in de cloud door de barrières heen.

 

Download de whitepaper
Download