Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Een endpoint security oplossing voor op de werkvloer

Endpoint Security Innovation Is Intensifying

Wanneer de organisatie de werknemers op hun best willen laten werken, zullen deze werknemers toegang moeten krijgen tot een breed scala aan business applicaties en gevoelige informatie. Het zijn de hackers en andere kwaadwillende die zich richten op deze werknemers om toegang te kunnen krijgen tot de servers van de organisatie. De hedendaagse standaard antivirus programma’s zijn hier al niet meer tegenop gewassen. Verschillende ontwikkelaars van antivirussoftware zijn dan ook hard aan het werk om endpoint security oplossingen te kunnen bieden.

De ontwikkeling van de malware bedreiging
Door de steeds ontwikkelende malware bedreigingen die gebruikers het leven zuur maken is de antivirus markt is nog steeds groeiende. Veel kleinere aanbieders van deze antivirusoplossingen houden het dan ook niet vol. Enkele redenen hiervoor zijn:

  • Startups die goede technologie in huis hebben, gaan de markt op zonder een goede strategie.
  • Grote bedrijven nemen de kleine startups over om gaten in hun portfolio te vullen.
  • Door deze overnames gaat de aandacht minder naar andere kleine startups en blijft het bij deze grotere organisaties.

Om het bedrijf zo min mogelijk gevaar te laten lopen voor malware doen organisaties er goed aan om een keuze te maken in een endpoint security oplossing. Wanneer de organisatie niet staat te wachten op een grote verandering zullen ze in ieder geval moeten kijken naar nieuwe aanvullingen op het huidige pakket. Zorg ervoor dat:

  • Vertrouwen opgebouwd wordt met de huidige infrastructuur en operations collega’s.
  • Nieuwe oplossingen worden geëvalueerd.
  • Laptops een topprioriteit hebben.

Lees de whitepaper om meer informatie te krijgen over endpoint security oplossingen binnen de organisatie. De whitepaper gaat dieper in op de belangrijkste punten waar op gelet moet worden en zal aan de hand van 7 vragen kijken naar de oplossing die het beste past bij de organisatie.

 

Download de whitepaper
Download