Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Een effectieve transitie naar de cloud

Begin met dit 6 stappenplan

In de cloud werken wordt met het thuiswerken steeds populairder. Deze manier van werken vraagt wel om een digitale transformatie van je organisatie. Als IT-afdeling is het logisch dat je hierdoor extra druk voelt. Een transitie naar de cloud kan een flinke uitdaging zijn. Maar je wilt wel zoveel mogelijk kansen benutten die bijdragen aan meer efficiëntie, betere veiligheid en hogere klanttevredenheid. Lees daarom in deze whitepaper welke 6 stappen je moet volgen voor een effectieve en overzichtelijke sprong naar de cloud voor jouw organisatie.

Binnen 6 stappen naar een effectieve cloudtransitie

Een slimme cloudstrategie is cruciaal voor de effectiviteit van de transitie. Hoe pak je een transitietraject eigenlijk aan? Met welke valkuilen moet je rekening houden? Hoe ga je aan de slag met het bepalen van je visie en strategie? Dit handige stappenplan geeft je inzicht in welke stappen jij moet ondernemen voor een optimale overgang naar de cloud. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Visie en strategie bepalen: Hoe stel je een cloudstrategie op waarbij alle processen in de organisatie opgenomen en beoordeeld zijn?
  • Uitrollen van de nieuwe omgeving: hoe voer je een migratieplan uit?
  • Optimalisatie: de ICT-markt is volop in ontwikkeling. Hoe blijf je bij met alle vernieuwingen?

Krijg grip op alle IT-ontwikkelingen

Wil jij jouw IT-afdeling ook een handje helpen in deze drukke tijden? Wil je dat jouw organisatie snel gebruik kan maken van allerlei nieuwe technologieën? Dan begin je bij een migratie naar de cloud. Dat bespaart tijd, geld én frustratie. Van begin tot eind is een cloudtransitie een uitdaging voor IT-managers. Download daarom deze whitepaper met overzichtelijk stappenplan en geef jouw organisatie de opstap naar een effectieve overgang.

 

Download de whitepaper
Download