Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Een checklist voor een mobiele organisatie

Building the mobile enterprise

Mobiliteit is een belangrijk aspect in een organisatie. Ongeveer 49% van de organisaties ondersteund op een of andere manier mobiliteit, zo blijkt uit studies. Daarnaast is 69% van de organisaties van plan om de komende twee jaar de investering in mobiliteit de verhogen. Deze investering is ook nodig om ervoor te zorgen dat men niet achterblijft op de concurrentie. Maar wat doet uw organisatie? Blijft de organisatie alleen gebruik maken van mobiele apparaten, of wordt het een mobiele organisatie?

Bij het vormgeven van een mobiele organisatie moet men op een aantal zaken letten. Deze whitepaper bevat een checklist met kritische punten bij de vormgeving van een mobiele organisatie. Wat zijn de uitdagingen en voordelen bij het kiezen voor een mobiele organisatie? Wat zijn belangrijke punten om op te letten bij het ontwerpen van een mobiele organisatie voor werknemers, leveranciers, klanten en de business? Lees er alles over in de volledige versie van deze whitepaper.

Zoals hierboven besproken zijn er een aantal uitdagingen die spelen bij het inrichten van een mobiele organisatie. Bedrijfsstrategieën moeten worden aangepast en de IT afdeling moet een nieuw proces ontwikkelen voor de integratie en het management. Er zijn 4 hoofd uitdagingen die spelen:

  1. Beveiliging, beveiliging en beveiliging
  2. De noodzaak van strategieverandering in de organisatie en IT
  3. De complexiteit en integratie van mobiliteit
  4. Onvoldoende kennis aanwezig van mobiliteit

Lees meer over deze uitdagingen en hoe de uitdagingen aangepakt kunnen worden in de volledige whitepaper.

 

Download de whitepaper
Download