Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Ebook: Hoe Microsoft 365 thuiswerken veiliger maakt

Werken vanuit huis is in veel organisaties niet meer weg te denken. Naast de flexibiliteit en de vele voordelen die dit brengt, levert het voor organisaties ook nieuwe uitdagingen op. Hoe zorg je ervoor dat werknemers goed blijven communiceren en efficiënt blijven samenwerken? Waarschijnlijk hebben de veranderingen invloed op de werkwijzen en processen binnen de onderneming en moet het bedrijf zich conformeren aan nieuwe standaarden.

Daarnaast stelt het nieuwe eisen aan de beveiliging van technologische hulpmiddelen. Iedere locatie ter wereld is een potentiële werkruimte, maar deze ruimte moet net zo veilig zijn als het bedrijfskantoor. Ongewenst gedrag moet geïdentificeerd worden, maar daar mag de privacy van de werknemer niet onder lijden.

Het onderstaande Ebook verkent en beantwoordt al deze vraagstukken en legt je uit hoe Microsoft 365 je daarbij kan helpen.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website