Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

E-book: Hoe digitale tools de zorg toekomstbestendig maken

Haal meer uit eerstelijns zorgteams met digitale tools

Eerstelijns-werknemers vormen de ruggengraat van de zorg. Ze staan op de vloer en bieden essentiële diensten: zij zijn de verpleegsters, receptionisten, assistenten en hulpverleners. Deze mensen zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor patiënten en bieden voortdurende ondersteuning tijdens hun zorgervaring.

De hele sector staat onder druk door een toenemende zorgvraag, onder meer door een vergrijzende bevolking. Dit betekent dat de druk waarmee deze werknemers worden geconfronteerd, snel toeneemt. Daarnaast vertraagt regelgeving die gericht is op het verbeteren van de kwaliteit van zorg en het verminderen van privacy-problemen de efficiëntie op elk niveau. Het gevolg is dat de zeer belangrijke tijd die aan patiënten en cliënten besteed kan worden steeds verder veminderd.

Digitale technologieën bieden daarom enorme kansen voor eerstelijns-werknemers in de zorg, zoals:

  • Meer tijd voor zorgtaken
  • Minimaliseren van herhalende taken
  • Beperken van veiligheids- en privacy-risico’s en bijbhorende kosten

Wil je weten hoe je dit voor elkaar krijgt en welke verbeteringen nog meer haalbaar zijn? Download dan het e-book “Hoe digitale tools de zorg toekomstbestendig maken”.

MostWare

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij al sinds 1990 graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant.

Lees verder

 

Bezoek de website