Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

E-book: Big Data, Data Governance en MDM in de organisatie

The Intersection Of Big Data, Data Governance And MDM

Al vele jaren is de belofte van Big Data veelgehoord. De focus lag aanvankelijk op de groeiende hoeveelheid data binnen organisaties en de manier waarop IT hiermee om gaat.  

Organisaties stellen zich inmiddels echter andere vragen over big data. Veel organisaties realiseren zich nu dat een enorme vooruitgang geboden kan worden door de hoeveelheid, complexiteit en diversiteit van data. Big Data is de norm en hierdoor onvermijdelijk geworden. De vragen die hierbij gesteld worden, verplaatsen zich van “waarom” naar “hoe” en “wanneer”.

Ontwikkelingen                       
Dankzij Big Data krijgen organisaties te maken met een aantal nieuwe uitdagingen op het gebied van data beheer, data governance, data integratie en Master Data Management (MDM). Ook zijn er ontwikkelingen op het gebied van:

  • Het aanstellen van een nieuwe C-level rol: Chief Data Officer.
  • Kalibreren van het databeheer waardoor meer data dan ooit gemanaged kan worden.
  • Begrijpen welke data management principes nodig zijn om device- of sensor gegenereerde data te managen (Internet of Things).

het E-book
Lees het e-book waar uitgebreid wordt ingegaan op de uitdagingen waarmee organisaties te maken krijgen bij Big Data. In het e-book staan verschillende blogs, artikelen, whitepapers en filmpjes waarin de vooruitdenkende aspecten van Big Data uitgebreid uiteen worden gezet. Download en lees het e-book geheel vrijblijvend.

 

Download de whitepaper
Download