Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Dynamic Case Management en Documentcreatie – Een praktische oplossing

Dynamic Case Management voor complexe document georiënteerde processen

Om processen te optimaliseren en digitaliseren zijn er verschillende oplossingen mogelijk. Aan de hand van een praktijkcase waarbij Walter Rosbenders werd gevraagd om in deze webcast uit te leggen wat zijn organisatie, DAS Rechtsbijstand, heeft gedaan om in deze behoeften te voorzien. Uit hun ervaringen blijkt dat Dynamic Case Management en Documentcreatie de juiste oplossing is.

Probleem
De huidige situatie bij DAS Rechtsbijstand is dat er voor ieder onderdeel een apart systeem is. Denk hierbij aan een los schadesysteem, dossier systeem en documentgeneratie systeem. Hier willen zij vanaf. Het doel was dan ook dat de ‘behandelaar’ of jurist centraal moest staan bij het oplossen van dit probleem. Er moest gezorgd worden dat er zo weinig mogelijk administratief werk aan te pas komt bij het uitvoeren van werkzaamheden.

Agenda van de webcast
De volgende agendapunten worden onder de aandacht gebracht tijdens de webcast:

  • Dynamic Case Management
  • De rol van documentgeneratie
  • De casus
  • Samenvatting & conclusies

Bekijk geheel vrijblijvend de webcast “Dynamic Case Management en Documentcreatie – Een praktische oplossing” waarin Walter Rosbenders van DAS Rechtsbijstand u vertelt hoe zij verschillende werkprocessen hebben geoptimaliseerd door middel van een duidelijke presentatie waaraan conclusies zijn verbonden. Het resultaat van deze inspanningen is één ‘cockpit’ met een duidelijk overzicht van alle processen, en tijd die gestoken kan worden in kenniswerk in plaats van in administratieve handelingen.

 

Bekijk Webcast