Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Do’s en don’ts van Datacenter Infrastructure Management

Beschikbaarheid en efficiëntie van uw Datacenter Infrastructuur

Datacenter Infrastructure Management (DCIM) is het onderwerp wat in deze webcast centraal staat. Er is informatie nodig om een datacenters te managen, realtime informatie. Dit wordt gemonitord en geanalyseerd, waaruit een efficiënte datacenter omgeving moet ontstaan. Met DCIM wordt het mogelijk gemaakt om betere beslissingen te nemen. Als je kijkt naar facilities en IT  is DCIM de verbindende factor die beide soorten data onderbrengt in één database.

Welke vragen kun je stellen rondom Datacenter Infrastructure Management?

  • Wat is DCIM waard?
  • Waarom is het verstandig om IT met facilities te integreren?
  • Wat is de beste manier om een volwassen datacenter te realiseren met DCIM?
  • Wat zijn bestaande, veelzijdige DCIM onderdelen?

Waarom beginnen met DCIM?
Tegenwoordig wordt veel gekeken naar de efficiëntie van bestaande datacenter hardware om de volledige potentie hiervan te benutten. Doordat DCIM realtime inzicht biedt in alle data, kan bekeken worden waar vooruitgang kan worden geboekt. Organisaties moeten geld besparen en dit is een goede mogelijkheid te besparen, maar tegelijkertijd winst te behalen. Vaak zijn er al enkele deeloplossingen aanwezig in de organisatie die als basis kunnen worden gebruikt bij het ontwikkelen van een totaaloplossing.

Investeren in DCIM
Voor de organisatie is het een grote stap om te investeren in nieuwe technieken, zeker in deze zware economische tijden. De organisatie moet bereid zijn om hier veel tijd en geld in te steken. Alleen wanneer iedereen positief tegenover een implementatie van DCIM staat, kan alle mogelijke potentie worden benut. Uiteindelijk is het doel om een concurrentievoordeel te bewerkstelligen.

Bekijk gratis de webcast ‘Beschikbaarheid en efficiëntie van uw Datacenter Infrastructuur’ waarmee u alles komt te weten over het efficiënter maken en beheren van uw Datacenter infrastructuur. De presentatie is opgedeeld in drie delen, namelijk: uitdagingen, oplossingen en het gebruik van de oplossing. Alle voordelen worden voor u op een rij gezet.

 

Bekijk Webcast