Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Documenten delen in de cloud: hoe pakt u het aan?

Stroomlijn het vertalings- en documentreviewproces

Aatranslations is een snel groeiende organisatie in innovatieve vertalingsservices en heeft klanten in meer dan twintig landen. Ze hebben een klein team vaste medewerkers en een groot team professionele freelance vertalers. Aatranslations ontvangt regelmatig documenten van klanten in bestandsformaten die onmogelijk omgezet konden worden naar een ander format. Dit zorgde naast veel frustraties er ook voor dat medewerkers continu bezig waren om deze informatie om te zetten naar tekstverwerkingsprogramma’s. Binnen de organisatie was er behoefte aan:

  • Een efficiëntere manier voor het delen van documenten in bewerkbare formats
  • Een mogelijkheid om het versiebeheer onder controle te houden
  • Een geïntegreerde manier voor klanten om hun wijzigingen door te geven

Documenten delen in de cloud

Na het onderzoeken van verschillende oplossingen heeft deze organisatie gekozen om documenten in de cloud te delen. IBM Connections Cloud services kwam hierbij het beste uit de bus. Dit kwam met name door de mogelijkheid om gratis gastaccounts aan te maken. Met een team van 700 freelance vertalers is dit een belangrijke optie.

Snellere diensten aanbieden

Is dit een herkenbaar probleem voor u? Lees in deze praktijkcase meer over de uitdagingen die aatranslations tegenkwam en hoe ze aan de slag zijn gegaan met IBM Connections Cloud services.

 

Download de whitepaper
Download