Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Direct kosten besparen met Office 365

Het Office dat u al kent

Het is niet belangrijk een waarzegger te zijn om de gedachten van uw klant te kunnen lezen. Het is belangrijk om de juiste tools in huis te hebben om klanten te geven wat ze willen en wanneer ze het willen. Het gaat hierbij dus niet alleen om data en inzichten. Geef een klant de beste ervaring elke dag opnieuw!

Een aantal feiten op een rijtje:

  • Meer dan 1 miljard mensen over de hele wereld gebruiken Office, dat is 1 op de 7 mensen.
  • 40% van het MKB heeft plannen om te investeren in een betere klantbeleving.
  • 43% van MKB medewerkers werken op meerdere locaties.

Meer met Office 365
Wat is Office 365? Office 365 combineert cloud versies van Outlook, SharePoint en Lync met de vertrouwde en meest uitgebreide Office suite. Met Office 365 beschikt u altijd over Office-toepassingen die zijn geoptimaliseerd voor verschillende apparaten, van pc’s tot smartphones en tablets. Dankzij nieuwe toepassingen zoals chat, videoconference en sociale netwerken, is het makkelijk om met elkaar in contact te blijven.

Direct kosten besparen op IT-diensten met Office 365
Kostenbeperking is zeker in deze tijd een belangrijke zaak, haal zoveel mogelijk rendement uit de inspanningen. Met Office 365 kan het werk efficiënter georganiseerd worden. E-mail is bijvoorbeeld een kostenpost waar makkelijk geld op te besparen is. Naast een email-functie, is de bescherming van informatie ook erg belangrijk. Verder is de back-up en archivering ook belangrijk om op orde te hebben en alle nieuwe functionaliteiten moeten mobiel beschikbaar zijn. Office 365 neemt alle hiervoor genoemde zaken uit handen.

De mogelijkheden van Office 365
Wilt u meer te weten komen over de functionaliteiten, voordelen en mogelijkheden van Office 365? Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper welke verder in gaat op:

  • Het verhogen van de flexibiliteit met Office 365
  • De zekerheid van de juiste beveiliging en privacy
  • De mogelijkheden van Office 365
  • Enkele referenties van organisaties
  • Abonnementsvormen van Office 365

 

Download de whitepaper
Download