Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Digitale organisatiegeheugen met decentrale scanoplossing

Digitaal scannen met een ScanStation

Herkent u dit beeld? Een medewerker gaat langs alle verschillende vestigingen om de post uit te delen en te verzamelen. In veel organisaties is dit nog steeds van toepassing. Vervolgens moeten deze documenten nog steeds verwerkt worden in de centrale postkamer. Ondertussen verandert de wereld en de afhankelijkheid van digitale en complexe informatiestromen wordt steeds groter. Dit kan natuurlijk efficiënter!

Hoeveel grip is er op alle inkomende, interne en uitgaande informatie? Hoeveel procent van deze informatie is ook daadwerkelijk digitaal beschikbaar én bruikbaar? Hoe maakt u het mogelijk dat al deze digitale informatie binnen de organisatie beschikbaar en bruikbaar is? Dit zou mogelijk gemaakt kunnen worden met de Kodak Scanstation in combinatie met de ScanClient.

Wat is de Kodak ScanStation?
De Kodak ScanStation is een compacte A4 netwerkscanner met touchscreen bediening. De scanner verstuurd images met een snelheid van 30 pagina’s per minuut naar e-mail, een netwerkfolder of USB stick. Omdat het een netwerkscanner is, kunnen alle scanners vanuit één centrale plek ingericht en beheerd worden.

De voordelen van digitaal scannen:

  • Meer grip op digitale informatie
  • Intuïtieve werking
  • Efficiënter scanproces
  • Lagere kosten

Download het artikel
Wilt u meer te weten komen over digitaliseren met de Kodak ScanStation? Lees er meer over in dit artikel. Dit artikel gaat dieper in op de kenmerken van de Kodak ScanStation, hoe de combinatie met andere scanner is en het digitale organisatiegeheugen.