Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Deze 5 barrières zitten groei in de weg

En jij dacht dat starten moeilijk was…

Een eigen bedrijf starten, het is een proces van lange adem. Veel ondernemers denken dat de opstartfase de lastigste periode is, maar eigenlijk begint het dan pas echt. Want een bedrijf starten is niet zo heel moeilijk, een bedrijf laten groeien… dat is pas een uitdaging. Waarom is groeien zo moeilijk? En welke factoren zorgen ervoor dat het allemaal lastiger is dan we vooraf hadden voorzien? Het zijn vragen die in deze whitepaper aan de orde zijn, want je bent niet de enige ondernemer die door de bomen het bos niet meer ziet. Lees hier de 5 grootste groeibelemmeringen en hoe je die aanpakt.

Avondje doorwerken

De laptop mee naar huis nemen en na het eten nog een uur (of 4) wat administratie wegwerken. Zaterdagochtend gebruiken om een paar offertes op te stellen. Dagenlang zitten schuiven in een spreadsheet om toch overzicht te behouden over wat er nu precies binnenkomt en hoeveel geld eruit gaat. Klinkt dat bekend in de oren? Kans is groot dat ook jij je laat verleiden tot ‘even snel’ nog wat werk inhalen.

5 groeibelemmeringen en hoe je ze aanpakt

Wat zijn de grootste struikelblokken in de onderneming? Waar lopen andere ondernemers tegenaan? We zetten alvast 2 blokkades voor je op een rij:

  • Waar vinden we nieuwe klanten? Traditionele marketingtechnieken leveren niet meer op wat je verwacht en het blijft een uitdaging om jouw klantdata in te zetten voor nieuwe campagnes. Wat je wil is volledig inzicht in klanten, hun betalingen, eventuele klachten en hun ervaring met jouw producten. Waardevolle data die je helpen met gerichte aanbiedingen of up-selling.
  • Hoe zit het met onze inkomsten? Veel boekhoudsystemen geven weinig tussentijds inzicht in het financiële reilen en zeilen. Wil jij nú weten hoe je ervoor staat, dan is het zoeken geblazen. Wat jij wil is real-time informatie die jou te allen tijde laat zien hoe de onderneming ervoor staat.

Alles-in-één software knoopt de eindjes aan elkaar

Benieuwd hoe je afkomt van die versnipperde data en hoe je alles snel aan elkaar knoopt? Ga dan aan de slag met de adviezen uit deze whitepaper en bereid je jouw bedrijf voor op groei!

 

Download de whitepaper
Download