Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Designing a Zero Trust Network

Het netwerk efficiënt beveiligen tegen moderne dreigingen

Het “anytime, anywhere workspaces” principe krijgt een steeds grotere rol bij organisaties. Het netwerk van een organisatie krijgt daardoor ook steeds vaker te maken met gebruikers die vanaf verschillende apparaten en verschillende locaties een verbinding proberen te maken. Dit biedt voor de organisatie vele voordelen, waaronder een verhoging van productiviteit. Daarnaast zorgt het ook voor een nieuwe uitdaging op het gebied van beveiliging. Het netwerk moet nu niet alleen verschillende soorten toegang kunnen onderscheiden, maar ook toegang gebaseerd op gebruiker, applicatie of apparaat.

In deze whitepaper wordt een uitgebreide omschrijving gegeven van een oplos­sing die helpt een volledig beveiligd netwerk te ontwerpen en te realiseren. De Zero Trust Network architectuur biedt een raamwerk dat helpt het netwerk te beveiligen volgens het “anytime, anywhere workspaces” principe. Hierbij wordt beveiliging in het hart van het netwerk geplaatst, waardoor het netwerk op een efficiënte wijze wordt beveiligd tegen moderne dreigingen en tegelijkertijd verlichting brengt op het vlak van compliance en operationele kosten.

Download deze uitgebreide whitepaper, welke beschrijft hoe Palo Alto Networks next-generation firewalls kunnen worden ingezet als het belangrijkste component van de Zero Trust architectuur, de netwerk segmentatie gateway.

 

Download de whitepaper
Download