Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Deploying a Zero Trust network

Next-Generation netwerk- en datacenterbeveiliging

Gehackte organisaties zijn regelmatig in het nieuws. Dit komt vaak door slechte beveiliging omtrent het netwerk en het datacenter en de nieuwe filosofie van hackers. Zij wachten nu rustig op het juiste moment om het netwerk binnen te komen om vervolgens bij de juiste informatie te komen. Alles staat in het teken van optimaal profijt van de inbraak.  In deze webcast vertelt Danelle Au over de moderne dreigingen voor het netwerk en datacenter en hoe organisaties zich hiertegen kunnen beschermen met een Zero Trust netwerk.

Vooral in deze tijd waarbij organisaties steeds meer samenwerken met partners van over de hele wereld, moeten applicaties veilig gebruikt kunnen worden, ongeacht de poort of het protocol die het gebruikt. Applicaties zijn erg verandert de laatste jaren. De manier waarop hiermee wordt omgegaan, vanuit een netwerkbeveiliging perspectief, zal dan ook mee moeten veranderen. Differentiatie speelt hierin een sleutelrol. Verschillende gebruikers en groepen gebruikers zullen toegang hebben tot het datacenter of slechts een gedeelte hiervan.

Deze webcast gaat over het ontwerpen van een Next-Generation Firewall in een Zero Trust netwerk, waarbij de firewall als een netwerk segmentatie gateway fungeert. De oplossing in deze webcast helpt bekende en onbekende dreigingen op te sporen en zorgt er voor dat het belangrijkste, namelijk de performance van het datacenter, in tact blijft.