Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Deploying a Zero Trust Network

Nieuwe generatie netwerk- en datacenterbeveiliging

De hacker vandaag de dag heeft een vernieuwde filosofie. Men wacht rustig op het juiste moment om het netwerk van een organisatie binnen te komen en zo bij de gezochte informatie te komen. Steeds vaker zijn gehackte organisaties in het nieuws. Dit komt niet alleen door de vernieuwde filosofie van de hackers, maar ook door slechte beveiliging van het netwerk en het datacenter. In deze webcast vertelt Danelle Au over de dreigingen voor het netwerk en het datacenter vandaag de dag. Daarbij geeft zij een oplossing waarmee organisaties zich kunnen beschermen.

Organisaties werken nu meer dan ooit samen met partners van over de hele wereld. Dit maakt de veiligheid van applicaties essentieel. Applicaties moeten vanaf verschillende plekken veilig gebruikt kunnen worden, ongeacht poort of protocol. De mate waarin applicaties de laatste jaren zijn verandert, zorgt er ook voor dat de manier waarop hiermee wordt omgegaan vanuit het perspectief van netwerkbeveiliging, ook mee zal moeten veranderen. Differentiatie speelt hierin een sleutelrol. Verschillende gebruikers en groepen gebruikers zullen steeds meer en steeds vaker toegang hebben tot het datacenter of slechts een gedeelte hiervan.

Deze webcast gaat over het ontwerpen van een Next-Generation Firewall in een Zero Trust netwerk, waarbij de firewall als een netwerk segmentatie gateway fungeert. De oplossing in deze webcast helpt bekende en onbekende dreigingen op te sporen en zorgt er voor dat het belangrijkste, namelijk de performance van het datacenter, in tact blijft.