Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De zorg kan veel efficiënter werken dankzij zorgapps

Tijdbesparing in de zorg met apps

De zorg verandert. Er moet efficiënter worden gewerkt met minder beschikbare tijd. Om dat te kunnen bereiken dient de organisatie van de zorg fundamenteel te veranderen. Te beginnen bij de zorgverleners. Hun manier van werken kan anders dankzij de inzet van specifieke zorgapps.

Binnen de zorg spelen technische vernieuwingen al jaren een enorm belangrijke rol. En die rol zal alleen maar groter worden. Dankzij de steeds grotere technische mogelijkheden is er meer ruimte voor de menselijke kant in de zorg. Omdat technische hulpmiddelen helpen bij het steeds efficiënter maken van de zorg, blijft er vanuit de zorgverlener veel meer tijd over voor persoonlijke aandacht en het bieden van een luisterend oor aan de cliënt.

Zorgapps spelen in dit totaalplaatje een steeds belangrijkere rol. Met behulp van slimme apps kan de zorgorganisatie namelijk beter inspelen op de aanpassingen in de zorg. Deze veranderende rol betekent een andere inzet van techniek in de zorg.  

In deze paper wordt gekeken naar de mogelijkheden die zorgapps bieden, hoe de ‘zorgmedewerker 2.0’ er mee kan werken en hoe de implementatie binnen zorginstellingen kan worden geregeld. Download deze paper vandaag nog geheel vrijblijvend. 

 

Download de whitepaper
Download