Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De werkplek van de toekomst is dichterbij dan jij denkt

Roadmap naar een werkplek waar iedereen blij van wordt

Een vriend vertelt je enthousiast over een nieuwe browser voor smartphones. Binnen no time heb je die gedownload en geïnstalleerd op jouw telefoon. Heb je die langverwachte Netflix-reeks uit, staat de volgende aanbeveling al op je te wachten. Heerlijk toch, de on-demand maatwerksamenleving waar interessante content en nieuwe apps ons op maat worden aangeboden. Een groot contrast met de werkplekken die jij op de IT-afdeling beheert. Maar niet voor lang meer, want de werkplek van de toekomst ligt nu binnen handbereik!

Waarom is het tijd voor een moderne werkplek?

Tijd voor een kleine test. Hoor jij jouw collega’s regelmatig mopperen over:

  • Apps starten langzaam, of helemaal niet op
  • De helft van de geïnstalleerde software gebruik je eigenlijk nooit
  • De werkplek is voor iedereen hetzelfde, maar niemand is echt tevreden
  • Aan de back-end is het een warboel van aan elkaar geknoopte apps. Nieuwe wensen zijn quasi onmogelijk door te voeren, want niemand weet hoe alles met elkaar verweven is
  • De kosten voor het onderhouden van alle werkplekken rijzen de pan uit
  • Security is bewerkelijk en gecompliceerd

De kans is bijzonder groot dat jij minstens 3 van deze klachten op regelmatige basis hoort. Maar hoe keer je het tij? Deze roadmap helpt je in 6 concrete stappen op weg.

Maak in 6 stappen collega’s blij met een werkplek op maat

Waarom is het zo belangrijk om verandering te omarmen? Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een werkplek waar mensen wél blij van worden? En vooral, welke stappen moet je zetten om ook de transitie van de traditionele werkplek naar werkplekken á la Netflix te doorlopen? Dat lees je in deze handige roadmap naar de werkplek van 2025!

 

Download de whitepaper
Download