Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De werking, voordelen en processtappen van actieve prolongatie

Actieve Prolongatie

Hoe kunt u de toegevoegde waarde voor de klant concreet maken? Waarom kost het u (te)veel tijd om klanten periodiek van een passend advies te voorzien? Heeft u moeite met het behouden van klanten in deze digitale wereld? Wellicht is actieve prolongatie dan een goede optie voor u!

Wat is actieve prolongatie? Actieve prolongatie gaat uit van het afwegingsproces welke de klant bij aanvang van een risicobeoordeling hanteert. Dit proces zorgt voor een uitstekende match tussen klantwensen en beschikbaar aanbod. Deze whitepaper gaat dieper in op actieve prolongatie en de bijbehorende stappen van het proces.

Voor wie is actieve prolongatie interessant?
Actieve Prolongatie is onder meer interessant voor organisaties die het lastig vinden om de eigen toegevoegde waarde concreet te maken naar de klanten. Organisaties die de AFM-controles op dossiers vrezen. Kortom, voor organisaties die effectiever en efficiënter willen prolongeren, klantgerichter willen werken en op deze manier extra waarde willen toevoegen aan de relatie met de klant.

Waar gaat deze whitepaper op in?
Lees in deze whitepaper meer over de voordelen van actieve prolongatie ten opzichte van ‘old school’ prolongatie. Na een beknopte terugblik op ‘old school’ prolongatie en een begin met actieve prolongatie, wordt uiteengezet hoe actieve prolongatie werkt, welke voordelen het heeft en welke processtappen worden doorlopen (zie ook figuur 1 hieronder).

Processtappen Actieve Prolongatie

 

Download de whitepaper
Download