Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De waarde van Kunstmatige Intelligentie voor uw business

Innovatie is van alle tijden, alleen gaat het nu wel heel erg snel. Door de enorme computing capaciteit kun je bijna onbeperkt alle informatie gebruiken of scenario’s testen. Dat vraagt wel om een compleet andere benadering. Je hebt nu al meer informatie dan je kunt verwerken of raadplegen. 

Ontwikkelingen zoals Kunstmatige Intelligentie kunnen je helpen jou te voorzien van alleen relevante informatie wanneer je deze nodig hebt. Het is de vraag of je in de toekomst nog procesgericht moet werken als je iedere taak ook individueel het beste af kunt handelen. Handig toch, een digitale rechterhand die je precies aangeeft wat je moet doen, of en hoe dit binnen de regels/wetten past? Daar zit de winst, geen massa productie meer maar iedereen zorg, advies en behandeling op maat. Kwaliteit boven kwantiteit.

Uitvoering

Je zult begrijpen dat dit niet een oplossing is die je kant en klaar inzet. Dit vereist dat je jouw systeem gaat aanleren te denken in jouw vaktaal, dat je het leert waar de juiste informatie te halen is. Dat doe je stap voor stap, in de praktijk. Leren wat werkt, wat verbeterd kan worden en ook wat niet werkt. Vandaar dat dit begint bij de business, die heeft de kennis.

Training Artificial Intelligence in Business

Deze training focust zich op jouw business. Daar ligt volgens ons namelijk de uitdaging én kans om daadwerkelijk waarde te halen uit nieuwe technologie. Maar let op, trainen is trainen, dus niet 2 dagen achterover leunen en luisteren, nee, wij gaan aan het werk. We gaan je horizon verbreden, de kansen voor jouw business onderzoeken en aan de slag zodat je aan het eind ook daadwerkelijk direct kunt gaan uitvoeren.

Geschikt voor jou?

Deze training is geschikt voor iedereen die geen technische achtergrond heeft in AI, maar wel wil begrijpen waar de kansen liggen om AI toe te passen. Je gaat aan de slag om de waarde van AI te vertalen naar jullie business.

Klik hier om het programma van deze training te bekijken